Tuesday 19 May 2009

Studio Tango 'Nada Mas' - lectie deschisa de inaugurare si Milonga de Brasov

Brasoveni, bucurestieni si clujeni... ne-am adunat sambata, 16.05.2009, la lectia deschisa de inaugurare: Studio Tango 'Nada Mas'! Avem, asadar, un nou studio de tango argentinian la poalele Tampei :)

'Tangoul argentinian... 3 pasi... 2 cuvinte'! 3 sunt pasii de baza, 2 sunt cuvintele care definesc tango-ul pentru fiecare dintre noi... 'bucurie - durere', 'pasiune - traire', 'iubire - intensitate'... fiecare il exprima cum simte :) Si pentru ca atmosfera a fost foarte placuta, iar oamenii comunicativi si cu mare dorinta de a invata si dansa tango, au iesit 'ceva' mai multi pasi si 'cateva' cuvinte in plus :))

Pasii va las sa ii admirati singuri in poze, iar cuvintele... vor fi cu siguranta mult mai multe de acum incolo... la lectii.




Mai pe seara ne-am regasit din nou la Milonga de Brasov 'Nada Mas', cu sampanie, tort si atmosfera festiva! Am dansat cu clujenii care s-au aratat foarte dornici sa impartaseasca cu noi frumusetea acestui dans :) Multumim de vizita si va mai asteptam la Milonga de Brasov!

Bucurestiul, fara ezitare, ne-a facut placerea si de data asta sa fie alaturi de noi :) E frumos cand aceeasi pasiune aduce oamenii impreuna! De data aceasta ii multumim pentru sustinere lui Augustin!

Las din nou imaginile sa 'va faca pofta de tango' - cum a spus cineva la lectie :)



Pana data viitoare, keep you posted!

1 comment: