Monday 20 April 2009

Tango in 11 aprilie 2009 - Milonga de Brasov ‘Nada Mas’

Un weekend plin de sarbatoare: Floriile ortodoxe, Pastele catolic si Milonga de Brasov :) plus sarbatoriti: La Multi Ani! doamna Dorina si La Multi Ani! celor doi Florin-i :)

Nici nu stiu de unde sa incep... pentru ca mi-au ramas atat de multe amintiri si ata de frumoase, incat vi le-as povesti pe toate! Dar nu fac asta ca sa veniti sa vedeti cu ochii vostri :)

Am cunoscut inca doi oameni deosebiti, care ne-au impartasit din experienta lor de tango intr-un fel atat de deosebit, de cald si totodata plin de energie, incat au impregnat cele 2 zile petrecute cu ei de zambete si emotii care nu au trecut nici acum :). Gabi si Silviu ne-au invatat sa transformam in timpul dansului miscarile liniare in rotiri; apoi sa gestionam aceste miscari intr-un spatiu de dans redus, redus...

... si mai redus :)



Informatii noi experimentate cu nerabdare, informatii vechi intelese mai bine, atmosfera vesela creata de Gabi si Silviu - totul ne-a facut sa ne dorim sa inceapa cat mai repede Milonga! Multumim Gabi! Multumim Silviu! Speram ca v-ati lipit si voi de Brasov destul cat sa reveniti cat mai curand. Noi va asteptam cu bratele deschise!



Orele 22.00: suntem toti gata de Milonga! Adica, majoritatea... unii au atipit dupa drum lung, oboseala; dar pana la urma au ajuns toti :) Atmosfera de la Brick's - deja faimoasa atmosfera de acolo - nu isi dezamageste nici de data asta fanii :)). Se danseaza mult si frumos de la inceput si paaaana dimineata! Evenimentul nu poate fi lipsit de surprize nici acum, dar editia a V-a aduce noutati mai interesante decat de obicei :) . Avem cate un ou rosu si o floare pentru toti participantii ca sa nu uite ca au sarbatorit la Brasov! Demo-ul de ango al profesorilor - Gabi si Silviu - ne-a uimit si incantat peste masura! Eleganta, pasiune, bucurie, energie, totul intr-un zambet pe chipul dansatorilor! Sublim!


Si cea mai mare surpriza: unim toate proiectele lansate pana acum sub un singur nume - 'Nada Mas'. Asadar, sa facem cunostinta - noi suntem 'Milonga de Brasov Nada Mas' si va invitam sa ne cunoasteti personal! :))



Ca si pana acum, poze si impresii, totul despre tango, pe http://www.lasastresa.blogspot.com.

No comments:

Post a Comment