Monday 16 March 2009

Festivalul

Doina descopera tango-ul la New York in 2005, unde ii are ca maestri pe Murat Erdemsel, Ronen Khayat si Guillermina Quiroga. Continua aprofundarea acestui frumos hobby prin participarea la diferite Festivaluri de Tango din SUA: Portland Annual TangoFest Celebration; Yale Tango Fest (New Haven, Yale University); Washington DC Tango Marathon; NYC Summer Tango Fest; Annual Alternative Tango Festival (Providence); Boston meets New York Tango Weekend.

Experienta acumulata la New York o determina pe Doina sa porneasca pe drumuri nebatatorite la Brasov si astfel ia nastere primul festival de tango argentinian in Transilvania - Dracula's Tango Celebration - in august 2008. Evenimentul are un succes remarcabil, cu participare nationala si internationala, dansatori de elita - Michelle si Murat Erdemsel, Maya Schwartz si Ronen Khayat.



Ecoul acestui festival s-a materializat in evenimentele lunare si saptamanale cerute de brasovenii iubitori de tango argentinian si nu numai! Toti cei care au avut inima sa se implice in proiectele din Brasov si-au lasat o bucatica din ea la noi si mai vin din cand in cand sa o reintregeasca... :) Oamei cu suflet cald si tanguero!

No comments:

Post a Comment