Friday 4 February 2011

Lectie demonstrativa gratuita de Tango Argentinian - 9 februarie 2011

Redescoperiti-va si reinventati-va prin traire si muzica in tangoul argentinian!
Miercuri, 9 februarie a.c., de la ora 19.00, in Liceul Aprily Lajos (corpul C, sala festiva), str.Dupa ziduri nr.3, alaturi de dumneavoastra vom calatori cu ajutorul muzicii, dansului si a imaginilor in Argentina anilor '20.

Studio „Tango Nada Mas" Brasov - scoala de predare exclusiva a tangoului argentinian, inaugureaza din 15 februarie 2011un nou curs pentru incepatori!
Pregatiti-va orice pantofi in care va simtiti confortabil pentru ca aceasta incursiune in lumea tangoului argentinian sa va incante mintea, trupul si sufletul.






Jurnalul Studioului "Tango Nada Mas" este un motiv de zambet, un motiv de recunostinta, un motiv de bucurie. In decursul celor doi ani de activitate am cunoscut oameni extraordinari, oameni cu inima tanguera pana la cea mai adanca pulsatie. Am intalnit si revazut oameni dragi, alaturi de care am crescut pana acum, oameni care respira tango, care insufla tango.

Cu sufletul incalzit de pasiunea pe care o impartasim si cu inima deschisa pentru tot ce ne va aduce mai bun acest an, va invitam alaturi de noi pentru a simti existenta din alta perspectiva - tangoul argentinian ca oglindire a vietii.

Pentru mai multe informatii:
Telefon: 0729.123.555- Corina Raduta
Email: info@tangobrasov.ro
Site: www.tangobrasov.ro

Keep you posted! :)