Wednesday 4 November 2009

Jurnal de tango: Tango weekend la Brasov, 31 oct - 01 nov 2009

05 noiembrie 2009, miercuri, h 21.00:

De abia acum incep sa-mi revin dupa weekend-ul de tango care a trecut. Cei care au fost 'pe baricade' cred ca sunt in asentimentul meu ca a fost un weekend plin!
Dupa o pauza de vacanta, Milonga de Brasov a revenit in forta de Halloween. 3 seminare exceptionale si o milonga de zile (nopti, de fapt) mari au facut ca cele doua zile petrecute impreuna cu tangueros din toata tara sa urce vertiginos in topuri :)

31 octombrie 2009, sambata, h 14.00:

Am asteptat cu mult interes intalnirea cu Andrei si Andreea - instructori de tango ai AyA Tango din Bucuresti (www.ayatango.ro). Faptul ca i-am vazut dansand la alte evenimente si modul in care m-au impresionat ca si oameni si cuplu de dansatori mi-a creat asteptari 'bogate' :) Nici macar nu s-au apropiat de aceste asteptari... Au fost mult peste ele! :)

Am inceput sambata cu cele doua seminare: 'Tehnici pas, pivot, disociere, axa, caminar. Cum improvizam din caminar' si 'Giros. Tehnica. Iesiri si intrari in giros pe sensul de dans in tango si vals'. Chiar daca Andreea a vrut sa ne pacaleasca cu o incalzire de aerobic, noi nu ne-am lasat si am cerut tango... Asa ca la finalul orelor eram experti in... caminar?... :))) Ei, hai ca am si disociat!

Ei:

Si noi... :


Dar sa recunosc, totusi, ca ne-am straduit! Asta pentru ca cele doua seminare au fost foarte frumoase si antrenante. Am invatat lucruri noi, s-au sedimentat altele care pluteau pe langa noi pana acum...





Concluzia a fost ca ne-a cam placut! :) Iar asta s-a simtit si in afara orelor de curs - a fost distractie maxima! :) Si apoi, la milonga... nu mai spun... Ok, bine, spun! :)

31 octombrie 2009, sambata, h 22.00:

Restaurant Jamaica, lumea a inceput sa se adune pe la 22.00. Unii mai mascati, altii mai... ei insisi... :) cum s-a simtit fiecare bine. Stiu sigur un lucru: ne-am simtit bine! Atmosfera cu putina tenta de halloween...

... meniu tanguero cu garnitura latino... sarat si piperat cu buna dispozitie a fiecaruia si mult chef de dans... totul a fost delicios! :)







Andrei si Andreea ne-au mai incantat o data cu un dans (de fapt, mint: au fost 3 :) dansuri foarte frumoase! Multumim din partea ochilor nostri! ;) )

Cei care au avut inspiratie si dispozitie pentru a se costuma au avut parte si de o mica surpriza: un premiu pentru ingeniozitate! cele doua categorii au fost: cel mai 'cool' costum de doamna/ domnisoara si cel mai 'cool' costum de domn.
Nominalizatii au fost: Aurelia, Dan, Iulia, Oana, Augustin, Nana, Marius si eu (miau!) :D
Iar castigatorii: Nana si Dan!!!! Felicitari!!

Tinand cont ca Nana - a.k.a. Zorro - a tinut sa stea ascunsa, conform personajului, iar Dan - teroristul - s-a intors cu spatele in ultimul moment ca sa-si ascunda identitatea, aceasta este singura fotografie a celor doi care au rapit premiul:


Milonga s-a incheiat devreme... pe la 5 dimineata :) Asta pentru veteranii care stiu ca asta e traditia la Brasov si au rezistat pana la rasarit... :P

Rezumat:





01 noiembrie 2009, duminica, h 13.30:

Sperantele de viata erau scazute... Semnele vitale slabe... 90% din corp era inca prin alte lumi... Asta pana a inceput seminarul de milonga 'Introducere in milonga. Ritm si fraze'. Cea mai clara dovada ca ne-a placut sambata - sala aproape ca nu ne-a ajuns :)


Ne-a trebuit putin ritm candombe si milonga si ne-am revenit de tot!


A fost unul din acele weekend-uri despre care la urmatoarele intalniri vom spune: 'tii minte atunci cand au fost Andrei si Andreea...' :)) Excelent!

Si multumim Andrei si Andreea pentru implicare si inspiratie si speram ca v-ati simtit la fel de bine incat sa spuneti si voi 'tii minte cand am fost la Brasov prima data?' ;)

05 noiembrie 2009, miercuri, h 21.30:

Chiar daca abia acum incep sa-mi revin, sunt inca cu zambetul pe buza cand ma gandesc la cele doua zile si o noapte de vis! Bucuria mare a fost alimentata si de faptul ca i-am revazut pe Nana si Cristi - pe care ii asteptam cat mai curand la Brasov! ;) Cat despre reprezentantii tango-ului din tara si nu numai, pot sa spun ca nu s-au dezmintit! Tangueros din Sibiu, Mures, Bucuresti si chiar Bruxelles :)) au contribuit toti la atmosfera deosebita din weekend! Abia astept remake-ul (cu numarul... am pierdut sirul ;) asa ca: La cat mai multe!!)

Alte poze de la milonga - made by Cristi T:




Mai multe poze pe: www.tangobrasov.ro pe icon-ul de foto 'Picasa'

Recomandare: impresii si poze de la Halloween Tango PartY Nada Mas si pe www.lasastresa.blogspot.com

Pana la urmatorul eveniment, keep you posted!